UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGAGERING 2017-2018 

Beste leden van H.S.C. De Draai

De regen valt met bakken naar beneden en het stormt. De zomer lijkt echt voorbij. We genieten nog na van de vakantietijd en merken aan alles dat het schaatsseizoen zich zo langzamerhand weer aandient.

Vooruitlopend op het nieuwe schaatsseizoen gaan wij als bestuur eerst met onze leden om tafel. We blikken terug op het afgelopen jaar, wat toch een bijzonder jaar was. Onze langgekoesterde wens is in vervulling gegaan. We hebben een skeelerbaan.

Daarnaast onthullen wij onze plannen en voornemens voor het nieuwe schaatsseizoen.

Het bestuur nodigt alle leden en donateurs uit voor deze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van schaatsclub HSC De Draai op dinsdag 26 september 2017.

De Algemene Leden vergadering is bij uitstek de gelegenheid om eens te vernemen hoe het reilt en zeilt binnen jouw vereniging. Wat zijn de ontwikkelingen bij de KNSB, bij het Gewest en hoe speelt het bestuur daar op in?

Is zo’n vergadering dan ook voor mij van belang, kun je je afvragen.

Ik ben ervan overtuigd dat dat inderdaad van belang is. Het is een uitgelezen kans om jouw mening te laten horen over bepaalde zaken. Je kunt wat invloed uitoefenen. Dat lijkt niet veel, maar het helpt ons zeker.

Wil jij meer doen voor de vereniging, bepaalde taken uitvoeren, of een bestuurstaak invullen? Meld je aan bij de secretaris of bij mij.

Wil jij aan het stuur, kom in ons bestuur!

Na de vergadering bieden we ook dit jaar weer de gelegenheid om even na te kaarten onder het genot van een drankje, dat je wordt aangeboden door het bestuur. Wij hopen je te zien.

 

Wanneer en waar is de Algemene Leden Vergadering

Datum:            dinsdag 26 september 2017
Aanvang:         20.00 uur
Plaats:             Ontmoetingscentrum De Brink
                        Middenweg 168 te Heerhugowaard