Aankondiging Open Familiedag

Afgelopen jaar hadden we een eerste succesvolle editie van onze Open Familiedag om het schaatsseizoen op een mooie manier te openen in de ijshal. Ook dit jaar zijn we weer van plan om het seizoen met zijn allen op deze manier te openen. Afgelopen jaar hadden we ontzettend veel deelnemers en was het erg gezellig. We hopen dit jaar op nog meer deelnemers. Reserveer daarom alvast zondag 2 oktober van 14:30-17:00 in jouw agenda. Het geeft sowieso weer de mogelijkheid om deel te nemen aan ouder/kind recreatief schaatsen, schoonrijden en ook de bochtenclinic staat weer op het programma. Wordt je hier al helemaal enthousiast van zorg er dan voor dat je jouw agenda vrij houd en wij zullen op een later moment nog verdere informatie hierover verstrekken.

Skeelerclinics

In het voorjaar hebben we weer mooie skeelerclinics gehad voor beginners en recreanten op dinsdagavond onder leiding van Mart Kuiper. Heb je daar aan meegedaan en vond je het leuk, dan hebben we goed nieuws. Je kunt op 30 augustus en op 6 september nog een keer meedoen. Heb je nog niet meegedaan aan de clinics maar zou je dat wel nog graag willen ervaren dan kan dat natuurlijk ook. De skeelerclinics worden gehouden op onze eigen Koggenwaardbaan en zijn op dinsdag 30 augustus en dinsdag 6 september van 19:00-20:00 uur. Je kunt je onder andere opgeven bij onze stand tijdens de Tour de Waard, je kunt je ter plekke nog opgeven of geef je even op door contact op te nemen met Mart Kuiper (kuiper4mart@xs4all.nl).

Skeeleren met Tour de Waard

Wellicht hebben jullie het nieuwsbericht in de krant al gelezen, maar komende editie van Tour de Waard staat ook weer in het teken van het skeeleren. Als club zijnde bemannen we daar een stand om mensen weer te enthousiasmeren voor het skeeleren en ook voor het komende schaatsseizoen. Mocht je nog willen helpen in de stand dan kun je contact opnemen met Mart Kuiper (kuiper4mart@xs4all.nl).

Bij het skeelerevenement zelf is het natuurlijk leuk om als Draailid de andere leden die mee doen aan te komen moedigen. Skeeler je zelf ook en twijfel je nog over het meedoen, schrijf je dan alsnog zo snel mogelijk in. Wat is er nu mooier dan meeskeeleren op zo’n groot evenement in onze eigen plaats. Ook de jeugd kan meedoen aan een wedstrijd na afloop van de grote wedstrijd. Ben jij een jeugdlid of ouder/grootouder van een jongere, kijk dan even of het nog leuk is om hieraan mee te doen!

Tour de Waard infoflyer 4 aug 

Skeelerclinics voorjaar 2022

Ook worden er dit jaar weer skeelerclinics verzorgd en wel op 10, 17, 24 en 31 mei 2022 van 19:00 tot 20:00 uur.

De kosten voor deze clinics bedragen € 5 per keer.

Aanmelden kan op info@hscdedraai.nl. Aanmelden is niet verplicht, iedereen is welkom.

Voor meer informatie bel/app Mart Kuiper op 06-51429174.