Even voorstellen "vertrouwenscontactpersoon van de Draai"

Hallo, mijn naam is Anke van Dijk. Ik ben 60 jaar en ondertussen al bijna 30 jaar lid van de Draai. Samen met mijn man schaats ik op de maandagavond. Ik heb 2 kinderen, een zoon en een dochter, beiden begin twintig. Ik werk als leerkracht op een basisschool in Heerhugowaard. Dit jaar sta ik voor groep 6 & 7.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, te skiën, te judoën, en te lezen.

Enkele jaren geleden ben ik gevraagd of ik vertrouwenscontactpersoon wilde zijn voor de draai. Ik vind het belangrijk dat er een aanspreekpunt is binnen de club, waar men terecht kan met klachten en vragen over grensoverschrijdend gedrag. Daarom heb ik me beschikbaar gesteld.

 ANK HSC DE DRAAI

Hoi,

Mijn naam is Inge Heethuis. Ik ben 47 jaar en sinds ongeveer 1992 lid van de Draai. Ik studeerde toen nog aan de HBO-V in Alkmaar. Momenteel werk ik als jeugd- en gezinscoach voor de gemeente Bergen (NH). Mijn specifieke deskundigheid ligt op het gebied van de licht verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek.

Ik schaats op de woensdagavond. Naast het schaatsen in de wintermaanden, zwem ik ook wekelijks en wandel ik graag.

Ik ben getrouwd, woon in Alkmaar, en heb twee kinderen , een dochter van 17 en een zoon van 15 jaar.

Samen met Anke ben ik als vertrouwenspersoon beschikbaar voor de Draai.

INGE HSC DE DRAAI

 

Wilt u in contactkomen met ons dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.