Schaatsers van HSC De Draai in nieuwe kleding

Meteen aan het begin van het nieuwe schaatsseizoen zijn de schaatsers van HSC De Draai in het nieuw gestoken. De schaatsers zijn zeer verheugd met een complete nieuwe kledinglijn en de professionele uitstraling die hiermee wordt verkregen.Marion Gout directeur MSNW overhandigt de nieuwe kleding aan HSC De Draai
Marion Gout directeur MSNW overhandigt de nieuwe kleding aan HSC De Draai

De nieuwe schaatskleding wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van MSNW (de medisch specialisten van de Noordwest ziekenhuisgroep), Dekker chrysanten en Fidugius.

Voor hoofdsponsor MSNW is het een mooie exposure in de gehele regio. MSNW is het zelfstandige bedrijf van de medisch specialisten die voornamelijk werkzaam zijn in de ziekenhuizen in Alkmaar en Den Helder. Voor het bedrijf is het belangrijk zich te kunnen profileren en daarbij biedt de schaatssport een prima platform aldus de algemeen directeur Marion Gout.

Dekker chrysanten heeft van oudsher veel affiniteit met de schaatssport en draagt dit een warm hart toe.

Ook Fidugius ziet mogelijkheden zijn naamsbekendheid via de schaatssport te vergroten Fidugius is adviseur op financieel gebied. Meer informatie over de sponsors vindt u op de diverse websites:

 


 

www.msnw.nl www.dekkerchrysanten.nl www.fidugius.nl