Hoofdsponsor

Beste leden van HSC De Draai,  voorzittershamer

Zo is het toch een gek seizoen geworden door de Corona en de noodzakelijke maatregelen, waar iedereen inmiddels meer dan genoeg van heeft.
Het jeugdschaatsen hebben we een aantal weken moeten onderbreken en onlangs zijn we herstart met halve groepen, dus week om week. Beter iets dan niets! We sluiten het jaar wel af met een jaarboek, maar een

diploma uitreiking zoals we dat normaal doen zit er niet in.
De recreanten kunnen niet zomaar terecht op hun gebruikelijke uren. Zij moeten in de publieksuren  inschrijven, maar de animo om te schaatsen is erg (lees te) groot. Ik hoor om mij heen dat het lang niet altijd lukt om op het gewenste tijdblok te gaan schaatsen.
Het recreantenschaatsen op de maandagavond is sinds de avondklok niet meer mogelijk.
De wedstrijdschaatsers kunnen wel trainen, maar op aangepaste uren, maar het is nu alleen trainen omdat je schaatsen zo leuk vindt en niet als voorbereiding voor een wedstrijd. Die zijn allemaal komen te vervallen.
En dan tot slot, al onze evenementen hebben niet door kunnen laten gaan.
Al met al nogal wat droevenis.

Maar een goede goedmaker had Koning Winter voor ons in petto. We hebben toch een aantal dagen ouderwets kunnen schaatsen op de vaarten. Ik heb ervan genoten.
Het was dan wel weer jammer dat er geen ruimte was voor het organiseren van toertochten, zelfs het vegen van een baan was al verboden.

Dit is gewoon niet wat je wilt in een winter seizoen. Het is allemaal erg balen.
Toch willen we het seizoen wel afsluiten en ook wij zoeken dan toch naar een digitaal bijeenkomen. Verder in deze brief lees je daar meer over.

Dit seizoen maar snel vergeten en op naar de zomer. Verder moeten we er maar op vertrouwen dat we in oktober 2021 weer normaal kunnen genieten van onze schaatssport.

Met vriendelijke groet en blijf gezond!
Frank Pronk
Voorzitter.