Hoofdsponsor

Beste schaatsliefhebbers,

H.S.C. de Draai organiseert op 

  • Error, form does not exist or is not published.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

In plaats van onze familiedag gaan we het seizoen 2020-2021 anders afsluiten. Geheel in de stijl van de Corona-activiteiten doen we dat dit jaar dus digitaal.

HSC De Draai Pubkwis
Het eerste onderdeel van de jaarsflsuiting is de eerste en enige echte HSC De Draai Pubkwis.
Om 20:00 uur op vrijdag 12 maart zaten 21 teams klaar achter de computer. Klaar om de digitale strijd aan te gaan. Er zijn aan de de teams meer dan 80 meerkeuze vragen gesteld. Daarbij ging het niet alleen om kennis en dus het juiste antwoord maar ook om snelheid. Hoe sneller de vraag werd beantwoord, hoe meer punten dat opleverde.
De vragen waren zeer divers en voor alle leeftijden, soms waren de ouderen onder ons in het voordeel,

Beste leden van HSC De Draai,  voorzittershamer

Zo is het toch een gek seizoen geworden door de Corona en de noodzakelijke maatregelen, waar iedereen inmiddels meer dan genoeg van heeft.
Het jeugdschaatsen hebben we een aantal weken moeten onderbreken en onlangs zijn we herstart met halve groepen, dus week om week. Beter iets dan niets! We sluiten het jaar wel af met een jaarboek, maar een

Elk jaar om deze tijd kijk ik terug naar het jaar dat dan bijna achter ons ligt. Het valt me nogal zwaar om daar gewoon iets aardigs over te schrijven. Ik vind het voor de eerste keer in mijn carrière als voorzitter een moeilijk item.
Toch zijn we het schaatsjaar best goed begonnen of eigenlijk: een vrij normale doorstart na het Kerstreces. Hoewel?
We hebben direct de organisatie van onze jaarlijkse schaatsdag bij Flevonice moesten staken omdat, vanwege