Skeelertraining:

We hebben dit seizoen op 3 avonden (maandag, dinsdag, donderdag) en op de zaterdag skeelertrainingen onder leiding van HSC De Draai trainers op de SkeelerenKoggenwaardbaan in Hensbroek.
Op maandag trainen de wedstrijdrijders van 19.00 tot 20.15 uur.
Op dinsdag trainen de jeugdschaatsers en de allerjongste jeugd van 19.00 tot 20.15 uur.
Op donderdag trainen de snellere, fanatiekere rijders van 19.00 tot 20.15 uur.
Op zaterdag trainen de jeugdschaatsers en de allerjongste jeugd van 09.00 tot 10.00 uur.
Een helm is verplicht en knie- pols- en elleboog bescherming wordt aangeraden (voor jongste jeugd verplicht).
Kosten:
Pupillen en junioren C: 15 euro
Junioren B en ouder: 25 euro.
De peildatum is 1 juli 2018.
Het skeelerabonnement dient aangevraagd te worden via www.hscdedraai.nl/activiteiten-wedstrijd/skeelerabonnement
Hieronder volgen de vanaf data waarop de trainingen zullen beginnen.

Droogtraining:

De droogtrainingen zullen dit seizoen weer worden gehouden op het parkeerterrein en het grasveld bij de Waardse tempel bij het strand van Luna. De droogtrainingen zullen worden gehouden op de woensdag avond van 19.00 tot 20.15 uur. Er zal worden getraind in 3 groepen: jongste jeugd, middelste groep en de ouderen. In verband met de duisternis beginnen de trainingen rond 5 september om 18.30 uur. Dit in overleg met de trainer(s).

Fietstraining:

De fietstraining zal dit jaar anders worden. Voorheen gingen wij een rondje polder maar we hebben besloten om de training dit seizoen te doen bij Bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard. Hier kunnen we een mooi rondje rijden en kunnen we in groepjes de training afleggen. De training is geschikt voor de wedstrijdrijders vanaf Junioren C.
Een racefiets en helm is verplicht. We trainen op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.
De trainers zijn dit jaar Olof Huiberts en Jos Smit.

 Fietsen

 

Bootcamp:

Net als vorig jaar gaan we weer door met de Bootcamp op zondagochtend om 10.30 uur bij het Hensbroekermeer in Hensbroek. Daniëlle Zwagerman neemt ons dan weer mee een rondje om het meer waarbij we bij elk bankje een andere oefening moeten doen.
De data waarop de bootcamp zal plaatsvinden zal nog worden door gegeven. Mocht je daarna de data kwijt zijn kun je die opvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Recreantentraining:

Ook dit jaar is er droogtraining voor de recreanten. Zij kunnen ook mee doen met de bootcamp. De recreanten kunnen dan mee trainen met de wedstrijdleden. Laat dat je niet weerhouden om te gaan proberen. Iedereen traint op zijn eigen niveau. Op dit moment is nog niet bekend of er een aparte skeelertraining zal zijn voor de recreanten.

Zomerabonnement:

Mocht je nu geen lid zijn van HSC De Draai maar wel aan 1 of meer van onze zomertrainingen mee willen doen dan kan dat. Je kunt dan een zomerabonnement ad 25 euro aanschaffen via onze ledenadministratie en kunt dan kiezen voor:
- skeelertraining;
- droogtraining;
- fietstraining;
- bootcamp.

Zomerstop:

Tijdens de vakantieperiode juli/augustus heeft de jongste groep dit jaar een zomerstop van 4 weken en wel van 28 juli tot en met 25 augustus 2018. De overige groepen trainen gewoon door en worden de groepen zoveel mogelijk bij de trainingen samengevoegd.