Hoofdsponsor

Het jeugdschaatsen is in volle gang. Zo hebben er al veel leuke evenementen de revue gepasseerd voor de kinderen.

We noemen er een aantal:

  • Een ouder kind les. Waarbij elk kind een ouder mee mag nemen en deze mee mag doen met de les. Op die manier kunnen ouders ervaren hoe het is om de oefeningen te doen en voor de kinderen natuurlijk een prachtige ervaring om samen met papa of mama een les te doen.

  • Verder is er een bochten clinic geweest waar kinderen aan mee konden doen.

  • Sinterklaas die met zijn pieten op het ijs kwam voor 5 dec. En er deden zelfs nog wat pieten mee met wat oefeningen samen met de kinderen.

  • Een vriendjesdag. Waarbij de een vriendje mochten uitnodigen om een keertje mee te doen met de les. Op die manier ook wel dat het vriendje ook op schaatsles gaat natuurlijk

Allemaal leuke dingen maar dat moet het ook zijn met het jeugdschaatsen. Plezier staat voorop. De eerste helft van het seizoen zit er bijna op en de 2de helft gaat 28 dec van start. Dan kunnen nieuwe kinderen zich opgeven om mee te doen vanaf dec tot maart. Hopelijk komen er nog een aantal enthousiaste kinderen bij die we beter kunnen leren schaatsen.Dus ken je buurkinderen, neefjes, nichtjes, kleinkinderen die wel zouden willen leren schaatsen dat kan altijd. Vanaf 6 jaar mogen ze al mee doen. Voor vragen kun je bij Jan van der Molen of ILona Allon terecht. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.