Hoofdsponsor

Omdat dit jaar de familiedag, net als vorig jaar, helaas niet door kan gaan, hebben we naast De Draai Pubkwis nog een alternatief bedacht: DE DRAAI-CHALLENGE.

Op deze manier hopen wij in deze rare tijd toch op een gezellige manier samen te zijn en jullie uit te dagen op een sportieve manier.

Op het bijgevoegde formulier staan de opdrachten vermeld. Het is de bedoeling dat deze opdrachten in een tijdsbestek van 2 weken gedaan worden. De challenge loopt van 2 april t/m 16 april 2021. De opdrachten hoeven niet in één keer te worden uitgevoerd. Er mogen ook iedere dag een aantal push-ups/sit-ups worden gedaan met meerdere leden van de groep.

Omdat het natuurlijk heel leuk is om dit met elkaar te delen, maken wij voor deze challenge een tijdelijke

whats-app groep aan waarin je de voortgang van de challenge kan laten zien d.m.v. een foto/kort filmpje. Dit om de anderen te motiveren/vermaken!

Wij gaan er natuurlijk van uit dat er niet wordt gesmokkeld en alles eerlijk wordt ingevuld. De families/groepen die de challenge volbracht hebben, krijgen een leuke attentie en een eervolle vermelding! 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierin graag vermelden:

  • De naam van het team;
  • De deelnemers van het team;
  • Telefoonnummer(s) voor de tijdelijke whats-app groep.

We hopen op een grote opkomst zodat het winterseizoen sportief wordt afgesloten en dat iedereen gezond het zomerseizoen in gaat!