Hoofdsponsor

Omdat dit jaar de familiedag, net als vorig jaar, helaas niet door kan gaan, hebben we naast De Draai Pubkwis nog een alternatief bedacht: DE DRAAI-CHALLENGE.

Op deze manier hopen wij in deze rare tijd toch op een gezellige manier samen te zijn en jullie uit te dagen op een sportieve manier.

Op het bijgevoegde formulier staan de opdrachten vermeld. Het is de bedoeling dat deze opdrachten in een tijdsbestek van 2 weken gedaan worden. De challenge loopt van 2 april t/m 16 april 2021. De opdrachten hoeven niet in één keer te worden uitgevoerd. Er mogen ook iedere dag een aantal push-ups/sit-ups worden gedaan met meerdere leden van de groep.

Omdat het natuurlijk heel leuk is om dit met elkaar te delen, maken wij voor deze challenge een tijdelijke

Attachments:
Download this file (20210314 Draai Challenge.pdf)20210314 Draai Challenge.pdf [ ] 465 kB

In plaats van onze familiedag gaan we het seizoen 2020-2021 anders afsluiten. Geheel in de stijl van de Corona-activiteiten doen we dat dit jaar dus digitaal.

HSC De Draai Pubkwis
Het eerste onderdeel van de jaarsflsuiting is de eerste en enige echte HSC De Draai Pubkwis.
Om 20:00 uur op vrijdag 12 maart zaten 21 teams klaar achter de computer. Klaar om de digitale strijd aan te gaan. Er zijn aan de de teams meer dan 80 meerkeuze vragen gesteld. Daarbij ging het niet alleen om kennis en dus het juiste antwoord maar ook om snelheid. Hoe sneller de vraag werd beantwoord, hoe meer punten dat opleverde.
De vragen waren zeer divers en voor alle leeftijden, soms waren de ouderen onder ons in het voordeel,

De Draai online Pub-quiz

Jammer genoeg hebben we dit schaatsseizoen geen activiteiten kunnen organiseren. Om toch nog iets met zijn allen te kunnen doen willen we een Pub-quiz organiseren. Deze zal online plaatsvinden.
De quiz kan individueel worden gevolgd maar het is vaak leuk dit met iemand samen te doen of met het hele gezin. We proberen vragen voor zowel de jeugd als de volwassene te maken.

Beste leden van HSC De Draai,  voorzittershamer

Zo is het toch een gek seizoen geworden door de Corona en de noodzakelijke maatregelen, waar iedereen inmiddels meer dan genoeg van heeft.
Het jeugdschaatsen hebben we een aantal weken moeten onderbreken en onlangs zijn we herstart met halve groepen, dus week om week. Beter iets dan niets! We sluiten het jaar wel af met een jaarboek, maar een