Evaluatieavond.

Afgelopen woensdagavond was de evaluatieavond van de wedstrijdrijders in De Brink in Heerhugowaard. In verband met de corona-beperkingen was er een beperkt aantal mensen aanwezig. Omdat vorig jaar het schaatsseizoen nogal abrupt geëindigd was, was het niet alleen evaluatie van het zomerseizoen en een vooruitblik op het nieuwe winterseizoen maar ook nog een terugblik naar het winterseizoen van 2019/2020. Dit betekende natuurlijk ook nog een prijsuitreiking! Robin Fictoor heeft bij de pupillen jongens de PR-bokaal in de wacht gesleept en bij de pupillen meisjes ging de bokaal naar Milou Glas.

Dit jaar had De Draai ook een speciale prijs te vergeven,  nl. de Kanjer-bokaal. Deze bokaal was voor kanjer Jelle van Zwieten. Iemand die altijd bij de trainingen aanwezig is en altijd grote inzet toont. Begonnen bij het jeugdschaatsen en ieder jaar weer verbeteringen van zijn PR's. Heel belangrijk voor onze club. Een échte kanjer!

We hopen dat komend schaatsseizoen weer mooie nieuwe doelen behaald gaan worden en dat we, ondanks de corona-maatregelen, kunnen genieten van het sportieve samenzijn!

 

Attachments:
Download this file (Corona protocollen IJsbaan De Meent.pdf)Coronaprotocol SFA Alkmaar [Coronaprotocol SFA Alkmaar] 272 kB